ВЛАСТ И ГРАЖДАНИ СЯДАТ НА ЕДНА МАСА В ХАСКОВО

контакти

Областен обществен консултативен съвет ще бъде учреден официално на 3 октомври, 2013 г. /четвъртък/,  от 10.30 ч. в зала „Марица“ на Областна администрация – Хасково. Съветът се създава по инициатива на временния областен управител Кадир Исов, в изпълнение на управленската програма на правителството за подобряване на социалното положение на гражданите, бизнес средата и демократизиране управлението на страната, съобщават от губернския пресцентър.

В съвета ще бъдат включени представители на неправителствени организации, професионални и граждански обединения и сдружения, имащи отношение към развитието на областта във всички сфери и направления. Новото формирование ще бъде постоянна форма на диалог между областния управител и структурите на гражданското общество. Решенията на съвета ще послужат за изготвяне на предложения и препоръки за подобряване на съществуващите практики в социалната, здравната, икономическата и други сфери, като се отчита позицията на гражданите, уточняват от областната управа.

Красиви, удобни, функционални – МЕБЕЛИ ESTILO: www.estilo.bg  

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук