Влакът до Одрин е временно спрян

Изготвят се варианти да тръгва от София

контакти

Едва направил първите си два курса на 1 и 2 юни, влакът от Пловдив до Одрин е временно спрян.

За осигуряване на по-удобна възможност за пътуване до Турция, която да обхваща по-широк кръг от клиенти на националния железопътен превозвач, в момента се изготвят варианти влакът до Одрин да тръгва от София, съобщават от БДЖ. На база тази информация, вероятната причина е липса на достатъчен интерес по първоначалната дестинация.

Туристическият влак ще продължи да пътува, след като се преразгледат и осъществят всички съгласувателни процедури със съответните институции в най-кратък срок, допълват от железопътния превозвач.

Същевременно, всички, които са закупили предварително билети за пътуване от Пловдив до Одрин за предстоящите почивни дни (8-ми и 9-ти юни), могат да възстановят сумата си от съответните международни бюра и билетните каси, от които са закупени.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

  1. Тази зграда , зад влака е лицето на Димитровград след излезеш на перона на гарата!!!!!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук