РЕАКЦИИ: ПЕЕВСКИ ЗАСТРАШАВА ПРАВИТЕЛСТВОТО, СПОРЕД ВЛАДИМИР МИТРУШЕВ

контакти

Депутатът от ГЕРБ Владимир Митрушев, който е един от двамата народни представители, избрани от Димитровград, коментира избора на Делян Пеевски за председател на ДАНС. Според него, кандидатурата определено застрашава правителството. Информацията е, че Пеевски е номиниран от Пламен Орешарски, но това едва ли е така. Трябва тези, които са го издигнали, да дадат обяснение, коментира той. Заяви, че кандидатурата е наложена от ДПС на БСП. Социалистите закъснели за заседанието, тъй като имало разпри вътре в групата. Няколко от червените депутати изразили несъгласие с представената номинация.

Това е проявление докъде е докарана държавата. Човек, който се свързва със силови структури и корупция. Накъде отиваме? Нямам повече какво да добавя по тази част, каза още той. Допълни, че информационните издания, които Делян Пеевски държи, не коментират случая. От друга страна обаче, социалната мрежа и други медии нашироко обръщат внимание по горещата тема.

Потърсена за коментар, другата народна представителка от Димитровград – Жара Пенева, заяви, че в момента шофира. Обеща след час или два да изрази мнението си. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук