ВКУСНО И СОЧНО: ЗЛАТНО ПИЛЕ НА ГРИЛ ПО РЕЦЕПТАТА НА БАБА

[quote]ВИДИШ ЛИ ГО, ИСКА ТИ СЕ ДА ОПИТАШ, ОПИТАШ ЛИ, ПОВТАРЯШ[/quote]

Вкусни и сочни винаги топли, с хрупкави изпечени корички, всеки ден пресни пилета на грил предлага наскоро отворилият магазин на ул. „Петър Берон“ 1, в новата кооперация до касите на Неделен пазар. Магазинчето работи от 9 до 22 часа, всеки ден, без прекъсване. Такива другаде в хасковско не се предлагат. От 15 години пека на грил пилета. Рецептата си е моя и уникална. Не я давам на никого. Подобрявах я постоянно, експериментирам през годините с подправки и начини за смесването им, докато стигна до най-доброто. Освен това, приготвям „Златните пилета” като за моето семейство. Важно е да са чисти и да се следи печенето, за да станат наистина неустоими. Като ги видиш, да ти се прииска и да опиташ, казва баба Добрина Иванова.

Дълги години тя поддържала грил на друго място в града. Решила обаче да помогне на внука си Цветан да развие собствен бизнес, предавайки му тайните на традицията. И успява. Освен хората, които я познават и се доверяват на майсторството и, в магазина идват и много нови клиенти. Домакините пък търсят обратно мнение, за да са сигурни, че предоставят най-доброто.

Ако и вие решите да опитате „Златно пиле”, обадете се, за всеки случай, на тел. 0898/98 88 75 да разберете  има ли готови. Свършват бързо, обяснява Цветан. Ако сте решили да се съберете по някакъв повод и да почерпите вкусно гостите си, напълно ще отговорим на очакванията ви. Трябва само да се поръча предварително.

Използваме единствено пилета на фирма „Градус“, другите не могат да се сравняват с тях по качество. Никога не остават за следващия ден. Посрещаме клиентите винаги с пресни продукти, допълва младежът.

Освен пилета, в магазина има бутчета и крила. Те също се приготвят „по рецептата на баба”. Определят ги като деликатес. Който ги опита, пръстите си облизва,  усмихва се баба Добрина.

ТЪРГОВСКА ЗОНА

В „Златно пиле“ ще откриете и други хранителни продукти. Има безалкохолни и алкохолни питиета, хляб, тестени, захарни изделия… А пространството под блока на „Петър Берон” се превръща в малка търговска зона, с магазини от които клиентът може да  купи и други неща за трапезата или бита.

Допълнителна информация може да получите на Фейсбук страницата на „Златно пиле„. Харесайте я, за да бъдете винаги в час с вкусното и съдържание. 

Гръцки маслини и зехтин на едро от АНТЕК ГРУП: 0988/900 829

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук