Вкусни изненади и промоции за Великден в магазин „Олеа“

Нови здравословни продукти допълват познатата гама

С нови здравословни продукти изненадва клиентите си специализираният, за маслини и зехтин, магазин „Олеа“ в Димитровград. Придържа се към типичните за Средиземноморието храни, задоволяващи и най-изтънчените вкусове.

Сред новите предложения са дресинги с босилек, трюфели и мед. Допълват ги сухарини с ечемик –  дакос, с пълнозърнесто брашно и с брашно от дървото харупи, ползвано още в древността, на остров Крит.

Разновидност са ечемичени купички, за сервиране на таратор, супи, маслинови пасти с дресинг, салати и т н. Когато омекнат от течностите, купичките се консумират. Сухарините, както и други продукти, могат да се дегустират в магазина.
Съдържат зехтин, квас, много полезни са за здравето и са отлични антиоксиданти, без каквото и да е съдържание на генномодифициарани примеси.

В асортимента си „Олеа“, както е известно, поддържа богата гама традиционни гръцки продукти – маслини, зехтин, включително от собствени масиви, сладка и конфитюри, сосове, деликатеси. Храните се харесват на все повече индивидуални клиенти. Увеличават се и купувачите на едро, защото са хем вкусни, хем здравословни.

Преди великденските празници много от стоките са на промоция. От магазина препоръчват маслини „Амфиса”, различни размери. Добър избор са оцети с билки – с естрагон, босилек, чесън, риган и др. Има още много други вкусни изкушения, с които „Олеа“ привлича клиентите си. Посетете го в Димитровград, на ул. „Петър Берон“ 1, близо до големия паркинг на Неделен пазар.

ЗА КЛИЕНТИТЕ

На няколко кулинарни изложения в България се представи, до този момент „Олеа“ – в София, Стара Загора, Казанлък, Бургас. Последната изява бе в Атина, на Food Expo, за четвърта поредна година. Там участваха над 60 000 специалисти в хранителната индустрия от Гърция и чуждестранни посетители. С много от тях „Олеа“ поддържа контакти през годините, при обмена на стоки. А търси контакти и с други производители, за още интересни продукти, които скоро ще представи на клиентите в България.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук