ВИЦЕПРЕМИЕР И МИНИСТРИ – НА ФОРУМ ПО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО В ХАСКОВО

контакти

newbeautyФорум, под надслов: „Предприемачество – двигател за развитие на България“, организират в Хасково Предприемачи ГЕРБ. По време на събитието вицепремиерът по европейските фондове и икономическата политика Томислав Дончев ще представи възможностите за получаване на европейско и национално финансиране за предприемачи. Възможностите за бизнеса в прилагането на политиките за околна среда ще бъдат представени от министъра на околната среда и водите Ивелина Василева. Министърът на земеделието и храните Десислава Танева ще разясни възможностите за развитие в земеделието. Лектор ще бъде и евродепутатът Ева Паунова, анонсират от структурата на ГЕРБ в Хасково.

Форумът ще се проведе в Хасково на 12 и 13 март, събота и неделя. Той ще бъде открит в 11:00 часа в събота в парк хотел „Европа“.  В откриването ще участват председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, председателят на Предприемачи ГЕРБ Валя Чилова, областният координатор на ГЕРБ-Хасково и народен представител Делян Добрев, кметът на Хасково Добри Беливанов.

На събитието ще бъдат обсъдени взаимодействието между бизнес и държава, финансови инструменти в подкрепа на предприемачите, сътрудничеството между различните организации на ГЕРБ и др.

olea-625-50 banПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук