ВИСОКОСНА И ПОД ЗНАКА НА МАЙМУНАТА ЩЕ БЪДЕ 2016 ГОДИНА

Високосна ще бъде 2016 г., което означава, че дните ще бъдат 366, вместо 365. Допълнителният ден е 29 февруари, присъстващ в календара веднъж на 4 години. Повод да почерпят ще имат родените тогава, след дългото чакане.

Настоящата година ще премине под знака на Маймуната, според китайския зодиакален календар. Този знак е най-неуравновесения от всички останали. Маймуната често е душата на компанията, но е лукава и хитра и се измъква и от най-трудните ситуации. В същото време е крайно предана и  приема с радост мненията на околните.

Очакванията за 2016-а са за умерен оптимизъм. Общото впечатление е, че тя ще бъде по-добра от предходната, но не се изключват и изненадващи промени. Прогнозите са за подобряване по отношение на инвестициите и умерен растеж на икономиката в България. Като основен проблем се очертават цените на енергията и суровините, както и липсата на квалифицирани кадри. Влияние ще оказват и геополитическите процеси.

През следващите месеци технологиите ще продължат да се усъвършенстват, което е необратим процес. В световен мащаб на преден план излизат устройствата, създаващи виртуална реалност. Преминаването в друг свят, където всичко може да бъде контролирано и подреждано по желание става по-постижимо от всякога. Все нови технологии, които остаряват още преди да са се появили…

baner-wid olea-625-50 ban tivibearings ban

 

 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук