Виртуален ПОС терминал, за плащане на данъци и такси, въведе Община Димитровград

Виртуален ПОС терминал, за плащане на местни данъци и такси, въведе отдел „Приходи“ в Община Димитровград.

Плащания ще могат да се извършват от всички точки на България и извън нея. На този етап, плащането е само с карти МастерКард и Виза. Имаме уверение, че до средата на годината ще може да става и с други карти, ползвани в чужбина, съобщи началникът на отдела Георги Стайков.

За ползване на услугата, потребителите трябва да посочат на общинския сайт раздела „Местни данъци и такси“ – „Справка за дължимите данъци“. Същото е възможно от секцията „Е-услуги“, стигайки до тук.

Стайков посочи и още една възможност за разплащане на дължимото към общинския бюджет, освен да се посети отдел „Приходи“. Възможността е през Български пощи.

От началото на тази година гражданите могат да заплащат през Български пощи. Засега, това може да става само на територията на Димитровград, но скоро ще е възможно от цялата страна, където има клонове, каза началникът.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук