Виолета Желева набира доброволци, за полезни обществени каузи

Присъединете се към група, чието създаване инициирам, кани народният представител

контакти

Искате ли заедно да правим добро? Искате ли да сте част от каузи, насочени към полезни за обществото, подпомагащи нуждаещите се дейности? Ако е така, станете доброволец и се присъединете към група, чието създаване инициирам. Такъв призив към хората отправя народният представител Виолета Желева, по повод предстоящия на 5 декември Международен ден на доброволеца.

Замисълът е всеки да се включва в определени инициативи, за които има възможност и желание. Като доброволци, ще се водим от доброволния принцип. Има толкова много хора, които се нуждаят от помощ и съдействие, толкова много полезни дела могат да се извършат. Нека се съберем и го правим. Без очакване за отплата. От човещина, на добра воля… За чувството да знаем, че сме стоплили няколко сърца, че сме допринесли нещо да стане по-хубаво, че усилията са си заслужавали, обяснява народният представител.

Ако споделяте идеята и искате да се присъедините, свържете се с Виолета Желева, с лично съобщение на страницата й в социалната мрежа – на следния линк, или на имейл: [email protected]

Първата стъпка – създаването на Фонд на доброволеца

Като първа стъпка, ще създам Фонд на доброволеца. В него ще осигуря средства за предстоящи събития, логистика и всякакви необходими текущи разходи, за да бъдат обезпечени първите ни инициативи. Вярвам, че те ще се множат с времето, стига да пожелаем, на добра воля и с добро сърце да правим добро. Очаквам желаещи и знам, че мнозина са готови за безкористна полезна дейност. Знам, че ще се отзоват! Съберем ли се, ще решим и с какво да започнем, заедно, уверено заявява Виолета Желева.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук