Виолета Желева към социалните работници на празника им: Заслужавате повече!

Подкрепата си към социалните работници заяви днес народният представител Виолета Желева, при посещението си в Центъра за обществена подкрепа и Дирекция „Социално подпомагане“ в Димитровград. Повод за визитата бе отбелязваният днес Световен ден на социалната работа.

Вашата състрадателност и неуморно посвещение ще ни дадат упоритост и непреклонност в отстояването на достойно заплащане на вашия труд, по-добри условия за работа и уважение към хуманността и стоицизма Ви… Продължавайте да дарявате добро и бъдете благословени!, казва в поздравлението си Желева.

През годините, в работата си като народен представител, винаги съм изразявала съпричастност и подкрепа към социалните работници. В тези трудни времена техните отговорности се увеличават, защото все повече стават нуждаещите се от уязвими групи. Заетите в социалната сфера заслужават по-добри условия на труд и адекватни възнаграждения, защото техните доходи са сред най-ниските. Неведнъж сме правели предложения за адекватност на възнагражденията им. Това е била тема в много от моите изказвания в Народното събрание, като член на Социалната комисия, както и в много от срещите ми, подчертава Желева.

Ще се боря за по-висок статут на социалните работници. Тяхната работа е от основополагащо значение за просперитета на цялото общество, подчертава кандидатът за народен представител Виолета Желева, с преференциален номер 103 в листата на „БСП за България“. Коалицията е под № 4 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук