ВИК ЗА ЛЮБОВ С АСЕН БЛАТЕЧКИ

театър Апостол Карамитев
контакти

Любимец 13“ за 2010 г. актьорът Асен Блатечки ще види публиката в представлението „Вик за любов“. Компания на сцената ще му правят Койна Русева, Стефан Иванов и Александър Александров. Спектакълът ще се постави на 30 април, от 19 часа, в общински театър „Апостол Карамитев“, съобщават от храма на Мелпомена.

В Димитровград ще се състои втората премиера на спектакъла за страната, след софийската. Това гостуване е първа крачка към идеята да каним представления от столицата, веднага след премиерата там. Амбицията ни е димитровградчани да бъдат сред първите, които виждат такива представления, допълниха от театъра.

„Вик за любов“ е комедия от Жизиано Баласко. Режисьор е Асен Блатечки, а композитор на спектакъла е носителят на ИКАР ЗА 2013 в категория Авторска музика или оригинално музикално оформление, Христо Намлиев. Сценографията – дело на Антония Попова. Един спектакъл, изпълнен със смях, непредвидими ситуации, любов, омраза, изневери.

Билетите се продават на цени от 12 и 15 лв. Могат да се закупят от касата, както и да се запазят във Фейсбук. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук