ВиК АВАРИЯ НА БУЛ. „РАКОВСКИ“ ОСТАВИ ЧАСТ ОТ ЦЕНТЪРА БЕЗ ВОДА

контакти

ВиК авария на бул. „Раковски“ остави част по центъра на Димитровград без вода. Без H2O останаха домакинствата по булеварда от светофара до общината, улиците „Цар Борис I”, „Лайпциг“ и „Христо Смирненски“.

До обяд проблемът ще бъде отстранен, ако не стане нещо непредвидено. Аварията идва от дефектирала муфа. Дошло и е времето, каза Колю Колев, технически ръководител „Градски район“ във ВиК. Той допълни, че екипът се е отзовал на сигнал от граждани. Те алармирали, че на тротоара пред хотел „Славяни“ има теч на вода. За момента няма други места, където да има аварии в града. Има само няколко места по частни домове, в които има дребни проблеми, отнасящи се най-вече до течове от кранове.

За отстраняване на дефектиралата свръзка бяха премахнати плочките и изкопана от багера дупка до муфата. Наше задължение е после да възстановим тротоарната настилка, допълни техническият ръководител. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук