ВИКТОРИЯ БОБЕВА НА ВЪРХА, ДВЕ ВТОРИ МЕСТА В КЛАСАЦИЯТА ЗА СПОРТИСТ

Състезателката на спортен клуб по борба „Димитровград” Виктория Бобева е спортист на годината на Димитровград за 2014 г. Официалната церемония по награждаването се проведе снощи в ресторант „Феникс”, но Вики не присъства, тъй като е на лагер.

Комисия определи в началото на седмицата кои да бъдат отличени. През тази година тя не присъди трето място, а две втори. Втори са: Дарина Михова от СК „Киокушин” и Микяй Наим от СКБ „Димитровград”, който също не присъства. На четвърто е Веселин Петров от СКБ „Димитровград; на пето – Елица Манолова от СК „Младост”; на шесто – Мария Митева от СК „Младост”; на седмо – Деница Михова от СК „Киокушин”; на осмо – Ивайло Костов от СК „Бугари”, на девето – Иван Янев от СК „Бугари”, на десето – Илия Лозев от СК „Бугари”.

Церемонията по спортист на годината включи традиционно и отличаване на най-добрите треньори и учители по физическо възпитание. Салим Наим от СКБ „Димитровград” стана треньор на годината. След него се наредиха Иван Нондов от СК „Киокушин” и Гочо Гочев от СК „Бугари”. При учителите първенец е Петко Колев от ОУ „Пенчо Славейков”. На следващите две призови места са Николина Ташева от ПМГ „Иван Вазов” и Димо Динков от ОУ „Алеко Константинов”.

Наградите на отличените връчиха заместник-кметът Светослав Стойков, председателят на постоянната комисия по образование младеж и спорт Тодор Тодоров и началникът на отдел „Хуманитарни дейности, международно сътрудничество и програми” Антоанета Шаркова.

delchev2 banПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук