ВИКИНГИТЕ ШЕСТВАТ С МОТОРИ, ЗАЕДНО С КМЕТЪЛА ЦОНКО ЦОНЕВ

контакти

Мотоклуб „Викингите” организира шествие с мотори в петък вечерта, заедно с „кметъла” Цонко Цонев. Бившият кмет на Каварна пристига в Димитровград на 30 септември следобед. Първата част от визитата му ще започва от 17:00 часа в книжарница „Знание”, където ще представи книгата си „Кметълски истории”.

auto-bannerЧас по-късно ще се състои среща на Цонев в клуба на викингите, на ул. „Първи май” 68. Оттам ще потегли и шествието. Мотористите ще минат през кръговите на Водната кула и спортна зала „Младост”. После ще продължат по бул. „Димитър Благоев”, ще завъртят по кръговото на ОМВ и ще дадат газ по бул. „Георги С. Раковски”, със спирка срещу сградата на Община Димитровград. В 19:00 часа отново ще има представяне на книгата. Хората ще могат да се срещнат с автора пред КДК и да научат някоя и друга кметълска история. В 20:00 часа ще бъде началото на рок концерт, с участието на групите Vision и Slim Jim.

Цонко Цонев бе кмет на Каварна от 2003 до 2015 г., фен на рок музиката, инициатор на фестивала „Каварна рок фест”. Градоначалникът, който прочу Каварна като столица на рока. По негова покана България посещават над 100 световноизвестни групи и музикални изпълнители. В изданието „Кметълски истории” място намират много преживелици, станали извън сцената. Описани са случки с известните рок музиканти Рони Джеймс Дио, Глен Хюз, Алис Купър и много други.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук