Вижте предстоящите представления в театър „Апостол Карамитев“

За предстоящите представления в Общински драматичен театър „Апостол Карамитев“ – Димитровград може да прочетете в следващите редове.

 „ВСЯКА ГОДИНА ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ” – 27 февруари 2019 г. от 19:00 часа.

Представление на ПК „Миро Мюзик“. Автор: Бърнард Слейд. Участват: Христо Шопов и Лилия Маравиля

„Всяка година по същото време“ е пиеса, която рисува история с палитрата на всички човешки емоции и състояния. Чувствен и забавен диалог за неизбежните лутания между удобните самоизмами и отрезвяващите истини. За онзи етап, в които изпитваш нужда да осмислиш пропуснатите възможности и да се отдадеш на неосъществените идеи, заедно с някой, който те обича и подкрепя! За моментите, в които бързаш да прекосиш пустинята на неполучените отговори и да изкачиш своя личен Еверест. Най-голямото щастие е да осъзнаеш, че любовта е единственият правилен житейски път!

„ВИК ЗА ЛЮБОВ“ – 6 март 2019 г. от 19:00 часа.

Представление на Театър „Искри и сезони“.Автор: Жозиан Баласко. Участват: Искра Радева, Георги Кадурин, Теодор Елмазов, Иван Панайотов.

Перипетиите, през които преминава животът в театъра, са безумно смешни и непредвидими – любов, омраза, изневери, непостигнати мечти, наивност и чаровност на актьорските души. Героите са изпаднали от театралната каруца, а сега отново трябва да се възкачат на нея, изминавайки пътя към актьорската голгота.

Четирима души, замесени от различно тесто, се оказват въвлечени в игра, от която някой ще излезе сух и още по-богат, друг ще е на ръба на нервен срив, а пламъкът на една стара любов ще припламне отново.

„ТЕАТЪР, ЛЮБОВ МОЯ!“ – 11 март 2019 г. от 19:00 часа.

Представление на Театър 199 „Валентин Стойчев“.Автор: Валери Петров. Участват: Касиел Ноа Ашер, Красимира Кузманова, Лилия Маравиля, Стефка Янорова.

Спектакълът „Театър любов моя!“ дава отговор на въпросите: Какво е театърът? Какво е актьорът?

„Театър, любов моя!“ повдига без свян кулисите на Театъра, за да позволи на зрителя да надникне в местата, които обикновено са скрити за него!

„Театър, любов моя!“ слага под микроскоп душата на актьора. „Театър, любов моя!“ – четири силни обяснения в любов към Театъра!!!

Четирите актриси вплитат случки от живота си в ролите, което размива границата между играта и реалността, а на сцената ги виждаме дръзки, саможертвени и лишени от суета, за да достигнат пълна взаимност и разбиране за другия. Защото опрощението, заложено в текста, не може да се изиграе, а само да се изпита наистина.

„Театър, любов моя!“ не е представление. То е лична, съдбовна среща на четирима непознати. Театър, любов моя!“ е спектакъл за почитателите на хубавия театър! „Театър, любов моя!“ – едва ли може да има по-красноречив и подходящ спектакъл, който да посветим на Международния ден на театъра – 27 март!!! Билети на касата на театъра. Работно време: от 10:00 до 14:00 часа и от 15:00 до 19:00 часа. За повече информация: 039166336 и 0879294603. Очакваме Ви, пишат от ОДТ „Апостол Карамитев“, от чиято страница във фейсбук може да получите още информация!Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук