Вижте онлайн бизнес каталога, Инвестиционна дестинация – Димитровград

Основни положения в бизнес каталога, „Инвестиционна дестинация – Димитровград, поле на възможности“, бяха представени преди седмица на пресконференция в Общината. Тогава бе коментирано, че предстои той да бъде разпространен, включително, на хартиен носител, като към момента с него може да се запознаете онлайн.

Бизнес каталогът презентира града ни като една от най- бързо разрастващите се инвестиционни локации в България. В изданието ще намерите полезна информация за бизнес климата, местната икономика, работната сила, разходите за труд, пазара на имоти. Това обаче, което остава между цифрите на статистиката, е нашето отговорно отношение като местна власт към потребностите на всеки един инвеститор,  насочено изцяло към създаването на ефективни  условия за  партньорство и сътрудничество… Надявам се, че този бизнес каталог ще Ви улесни във взимането на ключови решения за Вашия бизнес. В случай че решите да инвестирате в Димитровград, мога да ви уверя, че аз и моят екип ще бъдем на Ваше разположение за по-подробна информация, партньорство  и административна подкрепа, пише в посланието си кметът на Димитровград Иво Димов.

Информационният бизнес каталог е изготвен по проект за стратегическо партньорство между Община Димитровград и „Тракия Тех“. Вижте го на следния линк.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук