Вие ни правите по-силни, скъпи читатели и приятели! Благодарим!

Признателност за рекламодателите и партньорите, които помагат да ни има!

С всеки изминал ден вие ни правите по-силни, скъпи читатели и приятели! Благодарим за подкрепата през изминалата година! Специална признателност към рекламодателите и партньорите ни, които помагат, да го има izvestnik.info!

Удоволствие ще е за нас да сме заедно и през следващата година! Ще се постараем все така обективно да информираме обществото за най-важното в града, региона, страната, света. А, ако не винаги успяваме да се вместим в очакванията на някои или написаното се различава от лични виждания, простете – неслучайно в логото ни е изписано „Вестник като живота”. Животът е пъстър, в него има място за всеки и всичко. В него сме ние и вие. И нека през следващите 366 дни имаме още по-активно взаимодействие. Бъдете коректив от какъвто се нуждае всяка медия!

Пожелаваме ви искряща и празнична новогодишна нощ, скъпи читатели, приятели, партньори, рекламодатели! Посрещнете с усмивки и добро настроение 2020 година! Бъдете здрави и щастливи през нея, имайте много поводи за поздравления и успехи!

С поздрав и уважение: екипът на „Известник”!

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук