ВЕТРОВЕ: ЧЕТИРИ ДЪРВЕТА РУХВАТ НА ПЪТЯ

контакти

Четири дървета са рухнали под напора на силния вятър в Димитровград. Голяма топола е засегнала жилищен блок в кв. „Мариино“, бул. Съединение 72. Следващото е на ул. „Вапцаров“ 25. По бул. „Д. Благоев“ в близост до химическата гимназия е третият засега известен случай. Дърво е паднало и на ул. „Капитан Петко войвода“ 6 и 8. Това съобщи дежурният на общината по сигурността Анастас Косев. Той обаче направи уточнението, че това са сигнали, които са стигнали до него. Не изключва възможността да има и други, за които той не знае. Каза още, че няма информация за това дали има наранени хора или материални щети.

Силният вятър продължава. Почти всички места в града са осеяни с малки клечки, листа, но и големи клони. Гражданите трябва да внимават при движението си по улиците и тротоарите. По информация от vremeto.bg силата на вятъра е 28 км/ч. към 16 часа. Най-поривист той ще бъде в източните райони, както и в много други области. По-късно вечерта се очаква повишение на скоростта, както и дъждовни бури. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук