Весели празници с подаръци от магазин „Дионисий“

Избор за всеки вкус, усмихнати момичета зад щанда, свят на красиви и стойностни неща – просто влезте!

контакти

С наближаването на празници, идва времето за подаръци, с които да изненадаме близки, приятели и дори – себе си. За тази задача е много важно да се насочим към място за покупки, в което да направим подходящ избор, без да ни се налага да правим компромиси. Такъв е магазин „Дионисий“ в Димитровград. На витрините са изложени куп примамливи предложения, за Коледа и Нова година, за предстоящите имени дни, както и практически – за всички празници.

Откъдето и да погледнеш, виждаш все хубави и качествени неща. Произведения на изкуството, накратко можем да кажем, защото по-голямата част от артикулите в „Дионисий“ са ръчна изработка или представени по оригинален начин.

Още от създаването си, „Дионисий“ се специализира в продажбата на вино. Бели, червени или розе – на „Катаржина“, „Мидалидаре“, „Братя Минкови“, „Тодороф“, „Вила Ямбол“, „Старосел“ и други изби. Освен на български производители, има новозеландско, френско и шампанизирано вино – испанско. Внимание заслужават уиски „Джак Даниелс“ в метална кутия, водка „Белуга“, „Метакса“, с чаши… Това, най-вероятно, е магазинът с най-много чаши, за всякакви поводи.

Ще откриете още шампанско с декорации, както и други инкрустирани бутилки, които могат да бъдат съчетани с различни подаръци. Сред тях са изобразена на камък сцената на Рождество Христово, свещници, елхички, статуетки стъклени коледни играчки, коледни картички и всякакви сувенири. Подходящи за дами и мъже колиета, бижутерийни кутии, несесери, стилни портфейли, химикалки и писалки. Внимание заслужават ръчно изработени сребърни икони, икони-книги, картини и още много артикули, свързани с традицията или по-модерни.

В „Дионисий“ всеки ще намери за себе си или за близки хора желаните подаръци. Предлагат се различни и оригинални неща, където другаде трудно могат да се намерят в такова изобилие. Клиентът е на първо място и това си личи от прекрасното отношение на усмихнатите продавач-консултанти. Те освен препоръки при избора, могат да опаковат подаръците, за да направят изненадите още по-приятни.

Излишно е да се подчертава, че в магазина се спазват всички противоепидемични мерки. Преди да го посетите на бул. „Трети март“ 4 в Димитровград, може да разгледате актуални предложения на фейсбук страницата му – на следния линк, или да получите допълнителна информация на тел. 0391 /2 49 07, в рамките на работното време.

Магазин „Дионисий“ ще е отворен без прекъсване, включително по Коледа и Нова година. Ще почива само на 1 януари. Работното време от понеделник до петък е от 9:00 до 19:00 часа, в събота и неделя – от 9:30 до 17:30 часа. На Бъдни вечер, 24 декември, ще работи от 9:00 до 18:00 часа, а на 31 декември – от 9:00 до 13:00 часа.

Магазин „Дионисий“ постоянно разширява гамата си от стоки и артикули, за да отговори и на най-претенциозните вкусове. Изберете го, за да направите празниците си още по-весели, с уникални и неповторими подаръци.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук