ВЕСЕЛИН ТОДОРОВ СТАНА КООРДИНАТОР НА КНСБ В ДИМИТРОВГРАД

контакти

По предложение на Общинския съвет на Конфедерацията на независимите синдикати в България /КНСБ/ Веселин Тодоров става координатор на структурата в Димитровград. Той унаследява на поста досегашния координатор Ангел Димитров, който излиза в пенсия.

До този момент Веселин Тодоров бе член на доверената синдикална адвокатура към КНСБ в Димитровград. Постът той заема, след решение на Общинския съвет на КНСБ. Това официално още не е станало факт. След като излезе решението, ще се заема  организационните въпроси, коментира Тодоров.

Той уточни, че структурата на КНСБ от Димитровград ще се включи в организирания на 11 декемри протест в София. За столицата ще замине един автобус. Протестът е заради пенсионната реформа и неспазването на обещания от страна на политиците.

rk4_banПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

  1. Честито на г-н Тодоров,очакваме много работа от него в посока пенсионна реформа и редица наболели проблеми.Желая му от все сърце здраве и много успехи.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук