ВЕНТИЛАТОРИ ИЗДУХВАТ 2000 ЛЕВЧЕТА НА ДЯДО

newbeautyДядо на 83 години е поредният пострадал от телефонна измама в Димитровград. Вчера около 16 часа в местното полицейско управление е получен сигнал от потърпевшия възрастен човек, че в 09,30 часа сутринта на домашния му телефон позвънил мъж. Представил се за негов племенник и  горещо помолил за 2000 лева, като обяснил, че са капаро за вентилатори. Били на много изгодна цена и, капарира ли ги, осигурява си продажба с голяма печалба през лятото. Ако пък не ги капарира, щял да изпусне изгодната сделка.

Старецът повярвал и решил да помогне. Извадил скътаните пари и, според инструкцията, ги дал на непознат млад мъж пред блока си на булевард „Д. Благоев”. По някое време обаче усетил, че никакъв племенник не се е обаждал, а е станал жертва на телефонна измама. Звъннал в полицията и обяснил целия случай. Образувано е досъдебно производство, информират от там.

baner-widПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук