Вдигат заплатите в „Неохим“

От 1 януари 2022 г. заплатите на всички служители на „Неохим“ АД ще бъдат увеличени с 10%. При липса на значително влошаване на финансовите показатели, от дружеството предвиждат ново 10-процентно повишение през октомври 2022 г., съобщиха от ръководството на компанията.

Въпреки сложната икономическа обстановка в страната и непрестанно поскъпващите суровини за производството, ръководството на компанията взе решение да повиши основните месечни възнаграждения на служителите си, не само, защото държи на корпоративната социална отговорност, но и защото са убедени, че трудът трябва да се заплаща достойно. От мениджмънта на „Неохим“ АД смятат, че това ще допринесе за намаляване на негативното влияние от нарастващата инфлация върху стандарта на живот на хората.

На работещите в дружеството ще бъдат изплатени и еднократно допълнителни месечни възнаграждения в размер на до 25% от основното месечно възнаграждение за октомври и ноември 2021 г., обясниха от ръководството. И допълниха, че от 1 ноември 2021 г. влезе в сила и новият колективен трудов договор, който „Неохим“ АД подписа съвместно с представителите на синдикалните организации.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук