ВДИГАТ ЗАПЛАТИТЕ В „НЕОХИМ” ЗА ДЕНЯ НА ТРУДА

неохим
контакти

От 1 май основните месечни възнаграждения на работещите в „Неохим” АД – Димитровград се повишават, информира фирменото издание „Химик онлайн”. Напоследък това решение нееднократно е обмисляно от висшия мениджмънт на компанията. Първоначалният вариант е бил възнагражденията на всички работници и служители да се вдигнат с 8 на сто. В процеса на проведените дискусии и в съответствие с Правилата за определяне на нивата на основните месечни възнаграждения по работни места в компанията, решението е: 10% за получаващите до 1200 лева, 8 – за вземащите от 1201 до 2200 лв. и 5 на сто за специалистите с възнаграждения над 2200 лв., конкретизира електронният вестник.

Предстоят разговори с директорите на дирекции, за да бъдат окончателно определени нивата на възнаграждение за всяка една позиция. Между минимума и максимума разликата не може да е повече от 30 процента, подчертава пред изданието Стефан Димитров, директор на дирекция „Управление и развитие на човешките ресурси“ /УРЧР/, с уточнението, че през последните 4-5 месеца са актуализирани възнаграждения.

Със заплатите за март, до 23 април работещите в химическата компания ще получат бонуси за постигнатите през първото тримесечие производствени резултати, допълва добрите вести „Химик онлайн”.

 

.

 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

  1. Бива ама да си там!!!! Ако вземат и хора да търсят за деня на труда, първи сме.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук