Васко Кръпката свири с приятели в Димитровград

Васко Кръпката и Краси Табаков, от „Подуене блус бенд“, ще гостуват в Димитровград на 9 февруари. Музикалната проява ще започне в кафето на Клуба на дейците на културата в петък, от 20:00 часа.

Вечерта ще подгреят изпълнителите от димитровградската група VISION. Те ще изсвирят няколко парчета, след което ще освободят място за гостите. Не пропускайте изключителния акустичен концерт, канят организаторите.

Припомняме, че известния китарист-блусар, певец и автор на песни гостува в Димитровград в началото на декември 2016 година. Всъщност, комерсът убива истинския рок енд рол. Той е сладникав, еднодневка. Но щастлив съм, специално за себе си, в музикален план. Успях да съм супер известен и да си остана ъндърграунд. Това е висш пилотаж, каза тогава, в интервю за izvestnik.info, Васко Кръпката.

Снимка: архивПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук