Васил Божков ще води две листи, според председателя на партията му

Намиращият се, както се говори, в Дубай бизнесмен Васил Божков ще бъде водач на две листи на „Българско лято“ на предстоящите на 11 юли предсрочни парламентарни избори. Това е споделил пред БНТ председателят на партията му Борил Соколов.

Соколов не е отговорил дали Божков ще се върне в България, за да участва в кампанията. Не е коментиран и въпросът евентуално в кои два многомандатни избирателни района ще е водач за партията си бизнесменът. Иначе, на фейсбук страницата си е публикувал призив за кандидатстване за място в листите на формацията, насочен към българи в чужбина.

На парламентарните избори на 4 април тази година партията използва листите на БНО, за да се яви и получи 2.95% (94 151 гласа).

„Българско лято“ се е регистрирала днес за участие в изборите. От формацията заявяват, че тръгват към вота с амбицията да преминат 4-процентната бариера за влизане в Парламента.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук