Васил Божков към народа: Ще ме подкрепите ли за нов политически проект?

36 хиляди са гласувалите за 5 часа. След 5 дни става ясно как – с „Да“ или с „Не“

След като наскоро Васил Божков създаде анкета, за това на кого да бъдат предадени акциите на футболен клуб „Левски“, сега бизнесменът, който е с 18 обвинения, пусна нова, питайки народа: Ще ме подкрепите ли за нов пoлитичeски проект?

Тя е публикувана днес на фейсбук страницата му, с два възможни отговора – „Да или „Не“. Не е ясно дали Божков просто пита или действително има намерение да се впуска в политиката. Ден по-рано той пусна и обръщение, в което посочва, че преди 30 години един милион българи излязоха и промениха историята. Дали това е призив хората да излязат да го подкрепят, също не се разбира… А, може би, е решил, че влизайки в политиката, ще си осигури защита…

Под анкетата, споделена много пъти, има стотици коментари, които продължават да се увеличават. До ранния следобед, за 5-6 часа  са гласували близо 36 хиляди човека, но няма информация кой какъв отговор е посочил. Това ще стане ясно след 5 дни, колкото време ще бъде активна анкетата. Някакъв ориентир са коментарите под нея, сред които: Това е началото на края… Само при положение, че ни убедите как ще има прозрачност, законност и компетентност в управлението на държавата… Такъв проект няма да има… Принципно бих подкрепил точно такъв човек… Няма как да те подкрепя хайдутино… В Дубай слънцето е наистина много силно… Въпросът е как би изглеждал този проект. С какви хора, с какви цели… И Цветан Василев да е министър на финансите… 30 години мутренски проекти… Хазартен въпрос – купуваш си талон за търкане (даваш си доверието на сляпо), без да знаеш има ли печалба в него. Тцъ! Дай програма на този проект и тогава питай хоратаПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук