Вазовци с грамоти за отлично представяне на олимпиада по български език и литература

контакти

Прекрасна е инициативата на РУО на МОН – Хасково,  да награди с грамоти отлично представилите се в Областния кръг на олимпиадата по Български език и литература /БЕЛ/. Отличени са випуските, за които не е предвиден Национален кръг. И така, шестокласниците ни: Ема Миронова (второ място), Велислава Цолова и Константин Стоянов (трето място) се оказаха сред най-добрите в областта, похвалиха се от ПМГ „Иван Вазов“ – Димитровград.

От учебното заведение припомнят още, че успехът на възпитаниците им не е инцидентен. Миналата учебна година Валентин Станчев, Ема Миронова и Велислава Цолова „блокирали“ с първите си три места класирането на Областния кръг на олимпиадата по български език и литература.

Щастлива с постиженията на възпитаниците си се чувства г-жа Ваня Маринчева, допълват от ПМГ „Ив. Вазов“.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук