БЪЧВАРОВА И БОРИСОВ НАГРАДИХА ШЕФА НА МВР В ХАСКОВО

[quote]ОТЛИЧИХА ОЩЕ ДВАМА ДИРЕКТОРИ, ЗА ВИСОК ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ[/quote]

Вътрешният министър Румяна Бъчварова, в присъствието на премиера Бойко Борисов, награди трима директори на Областни дирекции на МВР, сред които шефът на Дирекцията в Хасково старши комисар Ангел Цанков. Това стана в началото на редовното заседание на правителството в оставка, информират от пресцентъра на МВР.

Старши комисар Цанков е награден с почетно отличие „За доблест и заслуга“ – III степен. Същото бе връчено и на колегата му от Шумен старши комисар Ялчън Расим. Почетно отличие „За доблест и заслуга“ –II степен получава директорът на ОДМВР – Бургас старши комисар Калоян Калоянов.

Отличията на тримата директори са за проявен висок професионализъм и конкретен принос в организацията при решаването на възникнали сложни проблеми и ситуации през последните месеци в страната.

Наградата за Ангел Цанков е за недопускане разрастването на конфликта в бежанския център в Харманли. Активни бяха действията на Ялчън Расим, след тежкия инцидент в Хитрино. Калоян Калоянов реагира своевременно при овладяване на бедствената ситуация в Бургаска област в навечерието на Нова година, обобщават от МВР.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

  1. Да бе… ебати наградите. Колкото си по-крадлив и корумпиран по-те предлагат за награда….

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук