БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДИ ТУРОПЕРАТОРИ ИДВАТ В ДИМИТРОВГРАД

контакти

Предстои Димитровград да бъде посетен от близо 40 представители на  български и чуждестранни туристически агенти и туроператори. Те ще пристигнат по проект за развитие на туристически продукт, в който се включват Хасково, Димитровград и Стамболово, съобщават от общината.

Турът е промоционален и ще покаже най-интересните туристически обекти и интересни места за българските и чуждестранни туристи в област Хасково. Той ще продължи от 25 до 28 март. Обектите са част от специално разработен Туристически пакет, представящ четири тематични области: „Пролет в Област Хасково”, „Духът на Тракия от древността до днес”, „Градове и художествено изкуство” и „Есенни музикални празници”.

В Димитровград гостите ще посетят Историческия музей, ще разгледат архитектурата на града в централната част, Светилището на нимфите и Афродита край Каснаково.  

[box_info]Автобусни и самолетни билети – www.avtogara-dimitrovgrad.com[/box_info]  Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук