„Българска нова демокрация“ подкрепи кандидата за кмет Стефан Димитров

контакти

Партия „Българска нова демокрация” заяви официално подкрепа за кандидата за кмет на община Димитровград от коалиция „Движение ЗАЕДНО за промяна” Стефан Димитров. Споразумението за сътрудничество за местните избори подписаха днес областният председател и член на Централния изпълнителен съвет на партията полк. Димо Боев и представителят на местната коалиция Цанко Сталев. Те се договориха още да водят толерантна предизборна кампания и взаимно сътрудничество по отношение на ефективно реализиране на различни проекти.

„Като областен представител на „Българска нова демокрация“, искам да кажа, че ние сме партия с ясни ценности, принципи и политика. Имаме правила, които следваме и всички те са насочени единствено и само в посока подобряване живота на всички български граждани. В тази връзка, съм категоричен, че Стефан Димитров е единственият кандидат, който нашата партия може да подкрепи за кмет на Димитровград. Той е от хората, които имат набор от приоритети и конкретни мерки за развитие и подобряване на ключови сектори от политически и обществен живот на община Димитровград. Като кмет доказа, че може! Като дългогодишен общински съветник, Стефан винаги е отстоявал позициите си и е работел за икономическото развитие на града. Прям и откровен, отдаден на работата за гражданите и повишаването на техния стандарт. Призовавам всички наши членове на БНД, симпатизанти и граждани на Димитровград да гласуват за г-н Димитров с № 69” – каза полк. Димо Боев.

Кандидатът за кмет на коалиция „Движение ЗАЕДНО за промяна” благодари за подкрепата и доверието на полк. Боев и на партия БНД

„Като общественик и човек с  житейски опит, полк. Боев знае, че сигурността и редът са важни за съществуването на всяка държава, всяка община и всяко малко населено място. Сигурността и редът трябва да се върнат и в нашата общината. Всеки един гражданин и жител на община Димитровград трябва да е сигурен, че собствеността му ще бъде защитена. Независимо от броя на населението, във всяко село трябва да има спокойствие, гарантирано от държавата. А роля на политиците и обществениците е с работата си да дават смисъл на хората да останат тук. Все повече населението ще мигрира и ще предпочита селата – там, където има уют, красота и спокойствие. Но за да се случи това, хората трябва да знаят, че общината, полицията, военните, държавата и правосъдието, ще им гарантират сигурност. Всяко селище трябва да има бъдеще, а не само отделните общински центрове”, коментира кандидатът за кмет на коалиция „Движение ЗАЕДНО за промяна” Стефан Димитров.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук