БЪЛГАРИЯ С ПОКАНА ЗА ДОМАКИНСТВО НА ДЕТСКАТА ЕВРОВИЗИЯ

За първи път България има шанса да бъде домакин на Детската Евровизия. Такава покана е пристигнала до Националната телевизия от Европейския съюз за радио и телевизия.

Тази възможност идва след изключителното представяне на Крисия, Хасан и Ибрахим през ноември миналата година в Малта. Тазгодишното издание ще бъде 13-то в историята на Детската Евровизия. За първи път конкурсът се провежда през 2003 г.  Копенхаген.

Досега нашата страна е участвала четири пъти през 2007 г. с Бон-Бон, през 2008 г. с Кръстияна Кръстева, през 2011 г. с Иван Иванов и миналата година с Крисия, Хасан и Ибрахим.

Младата талантлива певица и близнаци зарадваха също така публиката в Димитровград, в навечерието на Коледа и Нова година. На сцената на централния площад пред Общината Крисия изпя песента „Планетата на децата“ и участва в паленето светлините на елхата. Хасан и Ибрахим, пък, изпълниха незабравим концерт в ОДТ „Апостол Карамитев“, заедно със Забавно духовия оркестър.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук