„БЪЛГАРИЯ НА ГРАЖДАНИТЕ“ ОТКРИ ОФИС В ДИМИТРОВГРАД

България на гражданите
контакти

Движение „България на гражданите“ откри офис в Димитровград. Намира се на бул. „Г. С. Раковски“ 11. Водосвет за здраве и късмет осъществи архиерейският наместник на Хасковската духовна околия отец Георги Тодев.

След символичното прерязване на лентата, събралите се почетоха паметта на Пламен Горанов. Той почина на 3 март, след като се самозапали на 20 февруари пред общината във Варна, в знак на несъгласие към управлението на града и държавата. По този повод 6 март е обявен за ден на национален траур.

Хората на Меглена Кунева съобщиха, че до 20 март трябва да бъдат готови листите с кандидати за депутати за предстоящите на 12 май предсрочни парламентарни избори. През уикенда пък във Варна ще се проведе форум на движението. Ще се приемат програмата и предизборната платформа. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук