БУЛ. „ХРИСТО БОТЕВ“ ЩЕ СТАНЕ ОБРАЗЕЦ ЗА ДОБРА РАБОТА, СПОРЕД КМЕТА

контакти

Бул. „Христо Ботев“ ще стане като образец за добре свършена работа. Тази улица беше компрометирана, наклоните бяха така направени, че зимата ставаше поледица, а лятото се развиваха комари. В момента е направено всичко необходмо – сменен канал, водпровод, бордюрите се подменят, асфалтира се цялостно, прави се геодезическо заснемане. Виждаме как трябва да се правят нещата, коментира кметът на Община Димитровград Иво Димов.

От днес стартира асфалтирането на булеварда, като се започна от пресечката с ул. „Тодор Каблешков“. Следващите етапи ще бъдат към болницата, през кръстовището, към ул. „Лиляна Димитрова“. Другата седмица ще се наложи затварянето на централното кръстовище за ден или два, за да се асфалтира.

Иво Димов подчерта, че независимо от спрените междинни плащания по Оперативна програма „Околна среда“, се прави всичко необходимо дейностите да не спират. В първите дни на юни трябва да стартира и асфалтирането до кръговото на ОМВ. Проблем се очертава по бул. „Димитър Благоев“ до ул. „Васил Петлешков“. Там не се работи заради спрените пари. На 29 май трябва да излезне доклада на одитиращия орган на Европейската комисия, що се отнася до плащанията по Оперативната програма.  Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук