БУЛКАТА НА ДОНИ ЗА ФИНАЛ НА СЕЗОНА В ДИМИТРОВГРАД

контакти

Половинката на изпълнителя Дони Антоанета Добрева – Нети, ще бъде част от театралната група, която ще закрие сезона в Димитровград. Семейният дует още повече се засилва, тъй като музиката към спектакъла е дело на певеца и композитора.

На 26 юни, от 19 часа, на сцената на театърАпостол Карамитев“ ще се постави комедията „Боси в парка“ от популярния американски драматург и комедиограф Нийл Саймън. Това е неговата най-поставяна пиеса. В осъществяването участват режисьорът на спектакъла Ивайло Христов /„Любимец 13“ за 2007 г./ и Александър Дойнов /неразривно свързан в годините назад с димитровградския театър/. За публиката ще играят още, освен Нети, Бойка Великова и Стефан Спасов.

Страхотна комедия, разказваща за вихрената любов на две млади сърца, поставени на шантави изпитания от ексцентричен съсед и взискателна майка…Всичко се случва в апартамент на последния етаж с дупка в тавана. Разбиваща от смях комедия, с която искаме да пожелаем на всички наши зрители весело и много хубаво лято, казват от храма на Мелпомена.

Билети могат да се закупят от касата, както и да се заявят във фейсбук страницата на културната институция. Те са на цени от 6, 8 и 10 лв.

Екипът на театъра прави уточнение, че разлепените плакати са с Васил Михайлов. Големият български актьор обаче няма да играе в представлението поради заболяване. Неговата роля ще изпълни Александър Дойнов. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук