БУЛДОЗЕР И АВТОБУС ГОРЯХА В ДИМИТРОВГРАД

контакти

Булдозер бе спасен от пълно изгаряне, след възникнал в машината пожар. Причината за избухването на пламъците било късо съединение. Унищожени са кабелите на проблемното място, но димитровградските огнеборци са предотвратили разпространението на огъня. Булдозерът е собственост на ТЕЦ „Марица“ 3 АД, съобщават от областното управление по безопасност и защита на населението.

Не такъв късмет имал собственика на автобус Мерцедес, намиращ се на бившия автополигон в Димитровград. Той бил унищожен при огневи работи на открито. За сметка на това е спасен намиращ се в близост гараж.

В бюлетина се съобщава още за възникнали пожари на сухи треви във Върбица и по стария път за Бряст. Пожарникарите от Димитровград помогнали на хасковските си колеги при пожар в землището на Сусам. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук