БСП СИ ИЗБРА ОБЛАСТНО РЪКОВОДСТВО, ХАСКОВЛИЯ ЛИПСВА

контакти

БСП избра заместник-председатели и секретари в Областното ръководство. Това стана на заседание, проведено в петък в Харманли, съобщи лидерът на социалистите в региона Минка Стоянова. Тя бе избрана за председател на Областния съвет през октомври миналата година.

Заместници на Стоянова ще бъдат Димитър Петров и Христо Щерев, които са председатели на Общнските съвети на левицата в Димитровград и Свиленград. Секретари по различните политики ще бъдат Михаил Димитров и Митко Симеонов. Димитров е председател на ОбС на БСП в Любимец, а Симеонов е общински съветник в Симеоновград.

Това бяха моите предложения като председател, както е по устав. Други нямаше, отговори Минка Стоянова. На въпрос: Има ли представител от Хасково?, лидерът на социалстите отговори с въпрос – Защо трябва да има от Хасково? Няма от Тополовград, няма от Маджарово, допълни тя.

По неофицална информация в петък е било разгледано още едно предложение за заместник-председател. То е дошло от Хасковската партийна организация, която предложила председателя на ОБС в Хасково Иван Станчев. Шефът на хасковските социалисти обаче не е събрал необходимите гласове да стане заместник на Минка Стоянова.

На последното заседание на Областния съвет не е избран секретар, който да отговаря за медийната политика. Минка Стоянова уточни, че тези функции ще изпълнява самата тя, засега. По думите и другите въпроси на заседанието в петък са били свъразни с организационната работа и задачите преди евроизборте. 

[box_info]Продават се 2 къщи за гости с площ 110 кв. м. и 83 кв. м – напълно обзаведени, със земя в курорта „Св. Константин” над Пещера и до язовир „Батак”. Спешно, изгодно! Пълна информация на тел: 0888/466 813. [/box_info]Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук