БСП РЕГИСТРИРА КАНДИДАТСКАТА СИ ЛИСТА. ОЧАКВАНЕТО – ТРИМА В ПАРЛАМЕНТА

В 14,30 днес БСП регистрира кандидат-депутатската си листа за 29-и многомандатен избирателен район. С водача Чавдар Георгиев и областния председател Минка Стоянова начело, социалистите внесоха в Районната избирателна комисия /РИК/ необходимите документи. Минути след приемането им направиха и коментар за очакванията на предстоящия вот.

Участваме с пълна листа -16 човека. Нямаме основание да очакваме по-лош резултат от миналогодишните избори. Затова мисля, че от региона коалиция „БСП – Лява България” ще има поне трима народни представители в следващия Парламент, прогнозира Чавдар Георгиев. Процесите, съпътстващи нареждането на листата, той определи като проява на демократизъм в партията, с право на позиция и мнение за всеки. Организациите ни обаче са в подем и няма от какво да се притесняваме. Още повече в социалната сфера изпълнихме почти всичко, което бяхме обещали в предишната кампания, възстановиха се 50 хил. работни места, затворени при управлението на ГЕРБ, увеличиха се пенсии, майчински и т. н., коментира Георгиев.

Новото име на коалицията пък бе определено като показател на желанието за промяна и обединение на лявото пространство в интерес на хората.

ЕТ „Тери Стил“  – Димитровград търси шивачки с умения за работа на права и покривна машини, оверлог. Отлични условия, осигуровки, договор.  За връзка: 0887/237 173 и 0887/517 347

rk4_banПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук