БСП ИЗБИРА ОБЛАСТНИ ЗАМОВЕ В ЧЕТВЪРТЪК. АКО ОСТАНЕ ВРЕМЕ…

контакти

Областен съвет на БСП ще се проведе на 30 януари в Харманли. Ако остане физическо време, ще изберем заместник-председатели и останалата част от структурата на Областния съвет. В момента обаче не мога да преценя дали ще можем да стигнем дотам, коментира областният лидер на социалистите Минка Стоянова, която бе избрана на поста през октомври миналата година. Тя уточни, че последният областен форум е бил през ноември.

Ще присъстват всички общински лидери, представители на Националния съвет и други органи на партията. Все още дневният ред не е оформен напълно, но сред основните теми ще бъдат номинациите за депутати в Брюксел. Ще има и много други по актуални въпроси.

Какви проблеми има пред общинските структури по места областният лидер не се нае да коментира. Каза само, че ако има такива, те ще станат ясни в четвъртък. 

[box_info]Eкскурзии и почивки от Elit Tur TranS – лицензиран туроператор: www.elittur.eu [/box_info]  

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук