БСП ДИМИТРОВГРАД: ЧЕСТНА БИТКА ИЗБРА МИКОВ, НЯМА ДА ИМА ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ

контакти

Михаил Миков е новият председател на БСП, заставаме зад него и го приемаме. Ние подкрепяхме Драгомир Стойнев. Изходът, обаче, се реши в една честна битка. Убеден съм, че няма да има противопоставяне от тази гледна точка, че застанахме твърдо зад Драго Стойнев. Още повече, че самият Миков заяви позицията си да работи с останалите претенденти. Надявам се той да успее да консолидира Левицата, коментира председателят на Общински съвет на БСП – Димитър Петров. Той каза още, че малко или много този избор е бил изненада за него.

За мен изненада няма, няма и драма. В БСП имаме много подготвени хора. Всички кандидати за поста си имаха своите качества и достойнства. Драгомир Стойнев, когото подкрепяхме, е млад човек и бъдещето е пред него. За нас сега е важно да се справим с предизвикателството на предсрочните избори. Конгресът си каза думата. Това сподели председателят на ОбС на БСП в Харманли и председател на Областния съвет на социалистите – Минка Стоянова.

В оспорвана надпревара на 48-я конгрес на БСП, провел се вчера, Михаил Миков стана председател, наследявайки на този пост Сергей Станишев. Миков се изправи на балотаж срещу Стойнев, като спечели битката с 377 срещу 333 гласа.

Снимка: БСП

ЕТ „Тери Стил“  – Димитровград търси шивачки с умения за работа на права и покривна машини, оверлог. Справки на телефони: 0887/237 173 и 0887/517 347

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук