БРАЗИЛСКИ БОРЦИ ЛАГЕРУВАХА В ДИМИТРОВГРАД, ВОДАЧЪТ ИМ – ЦЕСЕКАР

контакти

От началото на миналата седмица до неделя в Димитровград на лагер бе националният отбор на Бразилия по борба кадети. Води ги Георги Клачев, който в момента е в ЦСКА и в управителния съвет ба Българската федерация по борба.

Аз организирам подобни лагери. В момента водя бразилския отбор. Съпровождам ги по програма, съвместно с тяхната федерация и отговарям за цялостната организация. Бяхме в Румъния и Турция, минахме през Русе. От 20 години се занимавам и ме търсят да провеждам подобни лагери, каза Георги Калчев.

Заедно с бразилците имаше и кадети от Турция и Молдова. Тяхната подготовка бе съчетана с проведения в събота турнир по борба за деца до 13-годишна възраст в спортна зала „Младост“. По думите на Калчев се е получила много добра международна среща между нашите състезатели и другите три отбора.

Цесекарят сподели, че поддържа много добра връзка и работи активно с треньора на СКБ „Димитровград“ Салим Наим. Трябва много да го хвалите. Салим е деен, много инициативен, но има нужда от помощ, защото на моменти надхвърля възможностите си. Той много пътува и има нужда от допълнителен треньор, който да му помага с децата. Кметът трябва да си помисли как да помогне на този клуб. Когато има възможност, трябва да разкрие поне още един щат, коментира Георги Калчев. Той изрази задоволството си от гостоприемството на димитровградчани и от хубавата база. 

[box_info]Спешни и изгодни имоти от СЛАВЯНА КОНСУЛТ: www.slavyana.com [/box_info]

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

  1. Винаги съм много приятно изненадана да видя млади хора които спортуват и искат да побеждават в своят спорт. Това, че заедно с бразилците имаше и кадети от Турция и Молдова е още по голямо предизвикателство според мен. Тяхната подготовка бе съчетана с проведения в събота турнир по борба за деца до 13-годишна възраст в спортна зала „Младост“. Надявам се да не спират да тренират и се радвам че ни пишете, вече често ще посещавам блога ви за такава спортна информация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук