БРАВО! МОБИЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ ПОМАГА ЗА ШВЕДСКИ ТРОЙКИ

контакти

[quote]БЪЛГАРИН ЗАМИСЛИЛ ПРОЕКТА, ЧАКАН С НЕТЪРПЕНИЕ ОТ ЛЮБИТЕЛИ[/quote]

Ако обичате приключенията в секса, но досега не сте пробвали тройка заради факта, че не можете да си намерите трети човек, скоро може да опитате с мобилно приложение. Казва се 3nder и е замислено от българин, живеещ в Лондон. Името му е Димо Трифонов. В момента приложението все още се разработва с идея – помощ в търсенето на авантюристи, които искат да разнообразят сексуалния си живот. С 3nder не само двойки ще откриват най-подходящия трети, а и обратно – третият може да открие двойка за съвместно удоволствие. За приложението пише дори авторитетното издание Daily Mail.

За да бъде активна тази услуга, компанията създател планира формиране на богата база от персонални профили с детайли за търсените връзки. Ще има и специална екстра – самоличността на потребителите, по желание, ще може да се скрива от семейството и приятелите.

Идеята за приложението вече обикаля форумите и социалните мрежи и, определено предизвиква изненада. Част от потребителите са категорични, че приложението е глупаво хрумване, но има и такива, които оценят 3nder подобаващо, очаквайки го с нетърпение.

[box_dark]Във връзка с предстоящо фирмено обучение по английски език – ниво B1, “Неохим“ АД търси учител по английски. Курсът ще се провежда в „Неохим“ АД, два пъти в седмицата в рамките на 2 астрономически часа. Изпращайте вашите СV, на e-mail: [email protected] до 06.04.2014г. За повече информация отдел „Обучение и квалификация“, тел 0391 65892[/box_dark]

 

 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук