Бохем изпя дебютния си албум – с песни за влюбени и разлюбени

контакти

Дебютния си албум „Богат и беден“ изпя в Клуба на дейците на културата /КДК/ в Димитровград бохемът Митко Карев, родният Пепино Галиарди. В него са поместени 11 песни, две от които по текст и музика на изпълнителя, а останалите – от градския фолклор през отминалите години на предишния век. Аранжиментът и режисурата на албума са дело на музиканта Димчо Делев, а продуцент – Стефан Статев. Клиповете от него са качени в ютуб, а ако има интерес, ще бъде издаден и на аудио.

От 5 години Димчо искаше да направим този албум, ама все нямах време, защото бях по морета, нагоре-надолу… Това са песни от нашите млади години, когато бяхме и влюбени, и разлюбени, сподели Карев.

Присъствате на премиерна музикална вечер, обърна се към препълненото кафене секретарят на КДК Анелия Радева. Тя е по-различна от джазовите четвъртъци, от съботните вечери, защото жанрът е друг, каза тя.

Много не обичам да говоря. Бог ми е дал глас, за да пея. Затова да попеем, каза Митко Карев след още няколко приветствени слова и изпълни албума си „Богат и беден“.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук