БОРЧЕТАТА ТРЪШКАТ В МОЛДОВА

СКБ Димитровград
контакти

[dropcap]Б[/dropcap]орците на спортен клуб по борбаДимитровград“ имаха редица успехи в турнири, провели се в Молдова, съобщават от клуба. [pullquote_left]НАЙ-МАЛКИЯТ ОТ ГРУПАТА – ИВАН БАДАВРОВ – С ЧЕТИРИ ПОБЕДИ НА ТУРНИР[/pullquote_left]

Най-малкият от групата – Иван Бадавров, участва в турнир на 10 ноември в столицата Кишинеу. След четири победи, той завоюва първото място. В същия ден останалата група бе на турнир в Бешгиоз, но участие не успяха да вземат всички, тъй като нямаше категории за част от ни борци.

В две от категориите димитровградските борчета доминираха и финалите бяха изцяло с наше участие. В кат. 54 кг. първо място завоюва Микяй Наим , а второ – Веселин Петров. В кат 58 кг. финалът бе между Димитър Иванов и брат му Мирослав Иванов, като  спечели Митко, а Миро остана със сребърен медал. При по-малките в кат. 40 кг. бронзово отличие спечели Иван Янков.

Отборът на СКБ „Димитровград“ беше на лагер в Молдова от 3 до 11 ноември, в град Комрат. Заминаха единадесет състезатели, водени от треньора Салим Салим. В Комрат се провеждаха по две тренировки на ден, а в края на лагера се състояха турнирите.

През тази седмица Салим Салим ще участва  в  организираната от FILA международна треньорска школа по свободна борба. Тя ще се проведе от 15 до 18 ноември в зала по борба „Диана“, гр. София.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук