Борисов: Решението за ареста ми е взето на оргия. И заря поръчали

контакти

Това решение е взето на една оргия, с много уиски, бяло вино, пици на кристали… и заря поръчали, отговори на пресконференция Бойко Борисов на въпрос дали ще си търси правата в съда, след като заповедта за ареста му е обявена окончателно за незаконна. Бившият министър-председател и лидер на ГЕРБ подчерта, че след като са паднали, разказват, ама разказват… Ето какво сподели той в тази част на изявлението си, с малки съкращения и редакция:

Сега, когато се отърваха от терора в Министерски съвет, много хора започнаха да разказват как е извършена тази грозна сцена. Те са знаели, че е незаконно, че е произвол. Това решение е взето на една оргия, с много уиски, бяло вино, пици на кристали… и заря поръчали, с единствена задача да ме извлекат пред децата с белезници, знаейки, че извършват незаконни действия. И точно тези хора, които видно са корумпирани, са се захванали да правят съдебна реформа и да искат техният сатрап да е едноличен господар в КОНПИ. Притеснява ме с какви хора си имаме работа.

Оргия! Викани са горе полицаите да пишат, знаейки докрай че това е незаконно и ще падне в съда. Дори обременен съдия да го съди, няма как. Самият факт, че след толкова часа ровене, копане, разхвърляха всичко, на децата креватите и не намират нищо. И попълваме протокол за изземване, и там пише – не открихме, не открихме… и подписваме. Викат – съжаляваме, но трябва да ви изведем, да ви задържим, така ни е разпоредено. И аз чух как му казаха по телефона да ми сложи белезници! Това е партията на промяната. Казах им на всички – те ще дойдат и за вас по същия начин…

Тази оргия, наздравици. Защото сега ни разказаха всичко. Нали знаете, българинът е много страхлив, като паднат, разказват, ама разказват какво чудо е било в Министерски съвет – пици с кристали, малини и боровинки, бяло вино и много уиски, ресторанти вътре за хранене. Царете мислят, че там ще стоят до живот, подчерта Бойко Борисов. Как да ида да си съдя Държавата, риторично отговори лидерът на ГЕРБ на поставения въпрос.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук