Борисов предпоследно: Отиваме на избори

контакти

Отиваме на избори, заяви пред журналисти Бойко Борисов, като допълни, че надежда за друго няма. Лидерът на ГЕРБ уточни, че става дума за избори 2 в 1, т. е. парламентарни и евроизбори заедно.

Борисов коментира това разочарован и поясни,че ПП-ДБ са предопределили този ход, след гласуването на оставката бързо на премиера акад. Денков.

Тези хора в момента играят само една игра, да излезе ГЕРБ, че е виновен за това, че отиваме на избори. Те много добре видяха социологията, че ако са разделени двата избора, те само на европейски избори ще катастрофират и затова тикат 2 в 1. Само че трябва да излезем ние виновни, коментира Борисов.

Все пак той намекна, че решение може да бъде намерено, но не стана ясно дали говори за отминал или бъдещ период. Борисов цитира министъра на финансите Асен Василев, който казал, че ще има само козметични промени в новия кабинет.

Ако няма радикални реформи в кабинета, в регулаторите и съдебната система, ние няма да участваме, заяви лидерът на ГЕРБ. Какво още каза той, може да чуете във видеото:Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук