Борисов пред пълна зала в Хасково: ГЕРБ побеждава и в най-тежките времена

Иво Димов: Корените ни станаха по-здрави, ще ставаме все по-убедителни на всеки следващ избор

контакти

Пълна зала в театър „Иван Димов“ в Хасково посрещна лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, където кандидате за кметове на общини от региона, кандидатите за общински съветници и за кметове на кметства се срещнаха със симпатизанти. На сцената бяха кметовете на Хасково Станислав Дечев, на Димитровград Иво Димов, на Любимец Анастас Анастасов, на Симеоновград Милена Рангелова, на Ивайловград Диана Овчарова, на Свиленград Атанас Карчев, на Харманли Мария Киркова, които са кандидати за нови мандати, издигнати от най-голямата политическа сила в страната. Срещата води народният представител и областен координатор на ГЕРБ Делян Добрев.

За ГЕРБ казваха, че е лидерска партия, но виждате, че личности като Делян Добрев не са единици. Говореха, че сме партия на властта, но се видя, че в най-тежките времена дадохме най-добрите резултати. Побеждавахме и ще побеждаваме, заяви пред пълната зала Бойко Борисов, защото, продължи той, хората виждат направеното преди и тъкмо обратното в последните три години. Каквото и да говорят за нас, мигранти нямаше, имаше саниране, стабилност имаше, категоричен бе лидерът на ГЕРБ.

На миналата кампания за местна власт имахме 7 от 7 кметове, избрани на първи тур. Сега също ще покажем, че в Хасково навсякъде ГЕРБ печели. Така е, защото хората ни подкрепят, защото имаме вършещи си работата кметове, защото имахме правителство на ГЕРБ…, заяви Делян Добрев.

Няма да говоря за свършеното в Димитровград, защото то е видимо за всеки, няма да говоря за бъдещи планове… Ще благодаря на Бойко Борисов, че отново е с нас и ми гласува доверие за четвърти мандат, както и на колегите. Благодаря му, че през последните две-три години, през които бяхме чегъртани, тормозени усещахме неговата и на ГЕРБ подкрепа. Това беше важно, за се съхраним и да станем по-силни. Пуснахме по-здрави корени, ще ставаме все по-силни и все по-убедителни на всеки следващ избор. Убеден съм, че на 29 октомври, като гледам тези знаещи, можещи и успешни кметове, няма да има втори тур, ще спечелим още на първи, убеден съм, заяви Иво Димов.

Оттам насетне трябва да си върнем държавата, за да стане тя отново стабилна. Това може да стане само като има силна местна власт, работещо правителство начело с истински лидер, продължи Димов, който е трети пореден мандат кмет на Димитровград, кандидат за четвърти.

Той бе категоричен, че в момента се изпълняват проекти, които са финансирани по времето на кабинета „Борисов“ или са финансирани по изтичащия вече програмен период… Затова призова избирателите да гласуват с номер 7 на местните избори на 29 октомври, за пълна и категорична победа на ГЕРБ.

В момента нищо не може да стане без ГЕРБ, коментира още лидерът на партията Бойко Борисов, който обаче подчерта, че е наложително да се правят компромиси, за да не се заделят още средства за следващи парламентарни избори, за да се постигне някаква стабилност и да има шанс България да влезе в Шенген, в Еврозоната…

Още от изказванията в театъра в Хасково – във видеото:

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук