Борисов: Никакви преговори след понеделник

Или с готова папка при президента, или избори…

контакти

В понеделник или ГЕРБ ще отидат при президента за връчването на мандата с готова папка от преговорите, или ще се върви към избори, заяви пред журналисти Бойко Борисов.

Едно от двете. Няма да има втори, няма да има трети, няма никакви преговори извън понеделник. Това мога да поема като ангажимент на ГЕРБ, заяви лидерът на партията.

Ако се разбере Мария Габриел, изпълнен мандат в папката, отиваме да гласуваме. Не се разбира, още тогава се знае, че повече разговори няма да има до след изборите, коментира Бойко Борисов.

Президентът Румен Радев трябваше да връчи мандат за съставяне на правителство на кандидат за министър-председател, посочен от парламентарната група на ГЕРБ-СДС, на 15 март, но това ще стане в понеделник, 18 март, в 12 часа. Това се наложи заради кончината на Негово Светейшество Българския патриарх и Софийски митрополит Неофит и обявеният двудневен национален траур.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук