БОРИСОВ МАХА ИВО ДИМОВ КАТО ОБЛАСТЕН НА ГЕРБ?

Бойко Борисов
контакти

[dropcap]Л[/dropcap]идерът на политическа партия ГЕРБ – Бойко Борисов, ще махне Иво Димов като областен координатор на партията за Хасково. Това той заяви на 28 декември по Канал 3 пред журналиста Сашо Диков.

Не се занимавам с партията, не знаех, че е областен координатор. След като разбрах, ще го махна. От теб чувам…Знам, че е кмет, хората в Димитровград са си го избрали, и като такъв работи добре…Мислех, че областен е Иван Петров, заяви премиерът Борисов.

Скандал около Иво Димов се разгоря през април месец, когато се появиха съмнения, че той няма диплома за висше образование, но е представил такава. Впоследствие при проверка Районната прокуратура установи, че това действително е факт.

Димов е областен координатор на ГЕРБ от началото на годината. Той замести на поста Иван Петров. Колегата му народен представител обаче изигра основна роля около скандала, изпращайки sms до Борисов, да го информира за наличието на фалшива диплома.

Потърсихме Иво Димов по телефона, който заяви, че няма да коментира въпроса. Ако има нещо, премиерът ще ми се обади, каза той.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук