Борисов в Любимец: Трябва да сме първи, хората очакват безвремието да спре

„ГЕРБ е партията, на която САЩ и Европа разчитат да задържи България стабилна“

контакти

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов проведе среща с членове и симпатизанти на партията в Любимец. Пред над 500 човека лидерът на ГЕРБ заяви: „Повече няма да допускам да нападат партията с лъжи. По време на правителството на ПП, ДБ и БСП вземаха от джоба на хората по 1 лев за всеки литър бензин и нафта. Били са или корумпирани, или некадърни – хората да решат!“, категоричен е Борисов.

„На втори април имаме една задача – да бием с толкова много, че да можем да съставим редовно правителство. Трябва да сме първи, защото хората очакват това безвремие да спре!“, заяви Борисов, а думите му бяха посрещнати с бурни аплодисменти от залата.

„Две лъжи лъснаха тези дни – че страната е стабилна финансово и че няма проблем с мигрантите. Заради Петков, Василев и Рашков ни спряха за еврото и Шенген. ГЕРБ е партията, на която САЩ и Европа разчитат да задържи България стабилна и в евроатланрическата общност. Когато Петков и всички останали ги беше страх, ние свършихме работа и за Северна Македония, и за реална помощ за Украйна“, каза още лидерът на ГЕРБ.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук