ТАЛАНТЪТ МИКЯЙ НАИМ НАЙ-РЕЗУЛТАТЕН В СОФИЯ

СКБ Димитровград
контакти

Талантът на спортен клуб по борба „Димитровград“ Микяй Наим спечели традиционно приза за най-резултатен състезател на държавно лично първенство по свободна борба за кадети в София. С лекота очаквано той победи в схватката, кат. 50 кг., с класи над противника. Категорично първо място постигна и Димитър Иванов в кат. 54 кг. Приятната изненада дойде от Богомил Бонев. Той е носител на няколко медала от държавни първенства, но в столицата спечели първата си титла в много силната кат. до 76 кг. Салим Салим пък взе специална купа за най-етичен треньор, съобщават от клуба.

Бронзови отличия от СКБ „Димитровград“ окичиха  Иван  Георгиев /кат.85 кг./ и Драгомир Димов /кат.100 кг./. На пето място остана Веселин Станилов / кат.76 кг./, но неговият потенциал бе за медал. Добри думи заслужава Денислав Бадавров /кат. 63 кг./. Имаше и борци, от които се очакваше повече, допълват от клуба.

Държавният личен шампионат за кадети по свободна борба се проведе в столицата на 19 и 20 януари. Схватките протекоха в хандбалната зала на НСА /Национална спортна академия/. Участие взеха 175 състезатели от 29 клуба.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук